Privātuma politika

1. Kas mēs esam

Šī mājas lapa www.aritavar.com (turpmāk tekstā – Mājas lapa), kur Tu tagad atrodies, ir “Arī Tā Var” tīmekļa vietne. To pārvalda “Arī Tā Var” komanda (tuprmāk tekstā – mēs).

Mums ir svarīga privātuma un no Tevis un par Tevi iegūto datu aizsardzība, tāpēc mēs esam sagatavojuši privātuma aizsardzības noteikumus (turpmāk tekstā – Privātuma politika), lai Tu zini, kā mēs vācam, lietojam un aizsargājam Tavus personas datus. Izmantojot mūsu pakalpojumus un/vai lietojot mūsu Mājas lapu, Tu piekrīti šai privātuma politikai. Sniedzot savu piekrišanu, Tev tiek saglabātas tiesības uz Tavu personas datu labošanu, aizmiršanu un/vai dzēšanu.

2. Datu vākšana

Lai mēs varētu nodrošināt Tevis izvēlēto pakalpojumu sniegšanu, kā arī lai sniegtu tieši Tev piemērotus piedāvājumus par mūsu pakalpojumiem un produktiem, mēs apkopojam Tavus personas datus, ko Tu mums sniedz brīvprātīgi, kad piesakies mūsu pakalpojumiem, taču daži dati tiek savākti automātiski saistībā ar pakalpojuma lietošanu.

Personas dati, ko mēs par Tevi apkopojam:

a) Informācija, kuru tu mums sniedz brīvprātīgi.

Ja tu reģistrējies, lai lejupielādētu mūsu materiālus, izvēlies saņemt bezmaksas vai maksas resursus, reģistrējies un piedalies jebkurā maksas vai bezmaksas pasākumā vai apmācību programmā, kas notiek klātienē vai virtuāli, un pieraksties saņemt mūsu jaunumus elektroniskā formātā, mēs apkopojam Tevis sniegtu informāciju. Tāpat arī, ja aizpildi mūsu mājas lapā redzamās vai trešo pušu nodrošinātās reģistrācijas formas, veidlapas, sazinies ar mums, izmantojot kontaktpersonu veidlapas, atbildot uz aptaujām, sniedzot rakstiskas vai mutiskas atsauksmes gan klātienē, gan elektroniskā veidā, piekrīti mūsu rīkoto pasākumu dalības noteikumiem, ieskaitot fotogrāfiju un video materiālu veidošanu, kur tevi redz u.c.

Šī informācija var ietvert Tavu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, personas kodu (rēķiniem un līgumiem), adresi un citu informāciju, kā arī klātienes pasākumā uzņemtās fotogrāfijas, video un audio ierakstus, par ko Tevi informējām pirms pasākuma un par ko esam saņēmuši Tavu piekrišanu.

Mēs pieprasām tikai to informāciju, kas pamatoti nepieciešama, lai sagatavotu rēķinu par pakalpojumu, noslēgtu ar Tevi līgumu vai veidotu sadarbību. Mēs Tev nepieprasīsim sniegt piekrišanu izmantot plašāka apjoma datus, nekā tas nepieciešams kā obligāts nosacījums, lai veidotu sadarbību.

Ja saziniem ar mums par e-pasta starpniecību, mēs varam saglabāt Tavu e-pasta ziņojumu saturu kopā ar e-pasta adresi un mūsu atbildēm. Mēs apņemamies saglabāt Tava e-pasta adreses konfidencialitāti.

Kā šīs Mājas lapas apmeklētājs Tu vari iesaistīties lielākajā daļā darbību, nesniedzot nekādu personisku informāciju. Tikai tad, ja Tu mēģini lejupielādēt resursus un/vai reģistrēties jebkādu maksas vai bezmaksas pakalpojumu saņemšanai, Tev ir jāsniedz informācija par sevi.

Tu vari izvēlēties mums nesniegt prasīto informāciju un tādā gadījumā var rasties situācijas, ka Tu nevari izmantot dažas priekšrocības, kas pieejamas mūsu Mājas lapas vai pakalpojumu lietotājiem.

b) Automātiski reģistrēta informācija.

Kad Tu piekļūsti un lieto mūsu Mājas lapu, tad tās rīki un tehnoloģijas automātiski apkopo un saglabā noteiktus datus (tie Tevi neidentificē kā konkrētu personu) par to, kā Tu lieto mūsu mājas lapu: kādu pārlūkprogrammu izmanto, kāda tipa elektronikas ierīci Tu izmanto (datoru, telefonu vai planšetdatoru), informāciju par Tavu vispārējo atrašanās vietu (piemēram, valsti), ko mēs iegūstam no Tavas IP adreses un citu informāciju, kas attiecas uz to, kā Tu lieto mūsu Mājas lapu, tai skaitā arī sīkdatnes (cookies).

Mūsu Mājas lapā tiek izmantota tehnoloģija, ko sauc par sīkdatnēm, lai apkopotu informāciju par to, kā mūsu Mājas lapa tiek izmantota. Sīkdatnes ir ļoti mazs teksta dokuments, kas bieži vien ietver anonīmu unikālu identifikatoru. Kad apmeklē mājas lapu, šīs vietnes dators prasa, lai Tavs dators atļautu saglabāt šo failu kādā cietā diska daļā, kas īpaši paredzēts sīkdatnēm. Informācija, kas iegūta, izmantojot sīkdatnes, var ietvert apmeklējumu datumu un laiku, aplūkotās sadaļas, mūsu Mājas lapā pavadīto laiku un lapas, kas tika apmeklētas tieši pirms un pēc mūsu Mājas lapas, kā arī tavu IP adresi.

Informācija, kuru apkopo automātiski, tiek izmantota statistikas datiem, un tajā nav ietverta Tava personas informācija. Mēs izmantojam šos datus, lai uzlabotu mūsu Mājas lapu un mūsu pakalpojumu piedāvājumus.

c) Trešo pušu automātiski reģistrēta informācija.

Dažus no mūsu Mājas lapā integrētajiem rīkiem nodrošina trešās puses. Piemēram, e-pasta mārketinga rīki, kur pieraksties jaunumu saņemšanai, vai anketēšanas pakalpojumi. Ņem vērā, ka arī šie uzņēmumi var izmantot sīkdatnes vai tamlīdzīgas tehnoloģijas, lai par Tevi ievāktu datus. To, kā trešās puses ievāc un izmanto Tavus datus, nosaka viņu privātuma politikas, kas ir norādītas viņu mājas lapās.

3. Datu lietošana

Mēs apkopojam un izmantojam augstāk minētos datus, lai nodrošinātu Tev efektīvu un īpaši Tev piemērotu mūsu Mājas lapas, sniegtās informācijas un pakalpojumu lietošanas pieredzi. Mēs varam izmantot Tavus datus, lai:

  • sniegtu Tev pakalpojumus (piemēram, nosūtītu Tev e-pastu ar elektroniskiem resursiem);
  • personalizētu un uzlabotu Tavu pieredzi saistībā ar mūsu Mājas lapas lietošanu vai pakalpojumiem, kā arī izstrādātu jaunus produktus un pakalpojumus;
  • informētu Tevi par izmaiņām mūsu Mājas lapā, ieskaitot šo Privātuma politiku;;
  • izpildītu savas saistības un pamatotu mūsu tiesības, kas balstītas uz vienošanos starp Tevi un mums (piemēram, aizsargātu ar autortiesībām to pakalpojumu saturu, uz ko tas attiecas);
  • lai sazinātos ar Tevi saistībā ar Tevis izvēlēto pakalpojumu, tostarp ar e-pastu, paziņojumiem, telefoniski, īsziņām vai citām ziņām;
  • lai apstrādātu maksājumu par mūsu pakalpojumiem, sagatavotu rēķinus, kā arī izpildītu jebkuru līgumu starp Tevi un mums, nodrošinot Tevis apkalpošanu;
  • citam iemeslam, kam Tu piekriti vai kas ir atļauts ar likumu.

Mēs varam izmantot Tavus personiskos datus tiešā mārketinga nolūkos, lai:

  • nodrošinātu Tev papildus informāciju par mūsu sniegtajiem pakalpojumiem un produktiem, sūtot tiešā mārketinga e-pastus un jaunumus tikai ar Tevis iepriekš izteiktu piekrišanu, ko Tu veic, kad piesakies uz mūsu jaunumu saņemšanu. Tu jebkurā laikā vari atteikties (atrakstīties) no to turpmākas saņemšanas, spiežot uz e-pasta ziņā ietvertās saites “Atrakstīties” vai “Unsubscribe”.
  • veidotu un virzītu reklāmas dažādos, Tevis izmantotos sociālajos medijos vai mājas lapās (gan izmantojot datoru, gan mobilo telefonu vai planšeti).

4. Datu lietošanas termiņš

Personas dati, kurus mēs par Tevi ievācam un apkopojam, lai sniegtu Tev izvēlēto pakalpojumu vai sadarbību, tiek saglabāti tik ilgi, kamēr pakalpojums tiek nodrošināts, ir spēkā mūsu savstarpēji noslēgtais līgums vai vienošanās un tik ilgi, kamēr tas ir juridiski nepieciešams pēc līguma izbeigšanas vai to pieprasa normatīvie akti. Personiskie dati par Tevi nekad netiks apstrādāti uz ilgāku laiku nekā nepieciešams.

5. Datu nodošana trešajām personām

Mēs nepārdodam, neizīrējam un nekādi citādi nenododam jebkādu informāciju, kura par Tevi ir nonākusi mūsu rīcībā, trešajām personām.

Mēs varam atklāt Tavus datus trešajai personai, ieskaitot juristu vai grāmatvedības pakalpojumu sniedzēju, pasākuma biļešu pārdevējus, pasākuma vietas vai norises nodrošinātājus, ja tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu mūsu pakalpojumu sniegšanu vai jebkuru citu vienošanos starp Tevi un mums. Mēs varam izpaust informāciju, ja to pieprasa likuma normas vai ja to pieprasa tiesa vai cita valsts iestāde.

Mēs varam sniegt Tavu informāciju tiesību pārņēmējam, ja notiek uzņēmuma apvienošanās, nodalīšana, restrukturizācija, reorganizācija, daļu vai visa uzņēmuma pārdošana vai nodošana.

6. Lietotāja tiesības attiecībā uz datiem

Ja mēs apstrādājam Tavus personas datus ar tavu piekrišanu, Tu jebkurā laikā vari atsaukt savu piekrišanu izmantot savus personas datus, ar nosacījumu, ka uz tiem neattiecas datu uzglabāšanas pienākums, ko nosaka pastāvošās līgumattiecības vai to pieprasa tiesību normas, kas ir spēkā pirms Tavas piekrišanas atsaukšanas.

Tev ir tiesības saņemt informāciju par to, kāda veida personas informācija par Tevi tiek apstrādāta.

Tu vari pieprasīt saņemt informāciju par vietni, kas ir atbildīga par Tavu datu glabāšanu.

Tev ir tiesības pieprasīt labot jebkādus nepareizus personas datus, kas par Tevi tiek apstrādāti.

Noteiktos apstākļos Tu arī esi tiesīgs lūgt dzēst vai ierobežot personas datu izmantošanu.

Tev ir tiesības jebkurā laikā atrakstīties no mūsu Mājas lapas jaunumu saņemšanas e-pastā.

7. Privātuma politikas izmaiņas

Mūsu pienākums ir publicēt jebkādas izmaiņas mūsu privātuma politikā šajā lapā. Ja mēs mainīsim to, kā mēs apstrādājam lietotāju personīgo informāciju, mēs Tev par to paziņosim ar e-pasta starpniecību uz Tevis norādīto e-pasta adresi un publicēsim informāciju mūsu Mājas lapā. Datums, kurā privātuma politika tika pēdējo reizi pārskatīta, ir norādīts lapas beigās.

Tu esi atbildīgs par to, lai nodrošinātu, ka mūsu rīcībā ir aktuāla, aktīva un piegādājama e-pasta adrese. Tā ir Tava atbildība periodiski apmeklēt mūsu Mājas lapā publicēto Privātuma politiku, lai pārbaudītu jebkādas izmaiņas.

8. Sazināšanās ar mums

Tu vari rakstīt jautājumus vai komentārus saistībā ar privātuma politiku un  Tavu personas datu apstrādi uz e-pasta adresi info@aritavar.com. Mēs paturam tiesības sniegt atbildi 30 dienu laikā par pieprasīto informāciju.

Mūsu uzraudzības iestāde par personas datu aizsardzību ir Datu valsts inspekcija. Pirms izsaki savu sūdzību Datu valsts inspekcijā, lūdzu, sazinies ar mums, lai varam atrisinat Tevu jautājumu vai problēmu.

 

Privātuma politika pēdējoreiz rediģēta 2019. gada 5. martā.